Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Lilliputiens Aktivitetstæppe Georges

EAN: 5414834830026
849,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Aktivitetstæpper er noget af det bedste for spædbørn 👶 De kan ligge blødt på aktivitetstæppet, lege og lære på samme tid. Lilliputiens er designet til dit barns komfort samt læring på kreative måder - f.eks. med det mange aktivitetslegetøj der er monteret på tæppet.

Dette aktivitetstæppe ligner en åben blomst på grund af formen. Aktivitetstæppet er cirkulært, og kanten er lavet af plys i blå. Lidt indenfor kanten stikker blade i flotte farver op fra tæppet. Tæppets midte er lyseblåt og er omkrenset af bladene. På den måde afskærmer aktivitetstæppet lidt for omverdenen.

På hvert blad er der monteret et aktivitetslegetøj, der stimulerer babyen. På det ene blad er der en løve, som holder bideringe i gummi. På det næste blad er der en rangle formet som en vandmelon. Der er også monteret et spejl på et blad samt knistrende papir, der er sjovt at lege med, da det siger sjove lyde.

Men det er ikke kun aktivitetslegetøjet, der er sjovt. Aktivitetstæppet er lavet i mange forskellige materialer, der er sjove at røre ved. Alt i alt stimulerer aktivitetstæppet synssansen, høresansen, følesansen og bevægelsessansen samt stimulerer motorikken.

Når baby bliver lidt større, er det også sjovt at vippe frem og tilbage med bladene, der er bevægelige.

Tæppet er nemt at transportere, da det kan foldes sammen og løftes i to hanke.

Måler: Ø150 cm

Alder: 0+

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: