Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Lilliputiens Aktivitetstæppe med bue Skoven

1.034,95 DKK
1.149,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Dette helt utrolig gennemførte og lækre aktivitetstæppe fra Lilliputiens skaber behagelige og spændende rammer for de helt små. Sæt buerne sammen over tæppet og tilføj de fine rangle med forskellige funktioner - en lille tryg drømmeverden for de små vidundere...

Lilliputiens aktivitetstæppe Skoven har en fin silhuet som et hus og er i en mild lyserød farve. Tæppet er lavet af økologisk bomuld, og fyldet er af genanvendt polyester. Rundt omkring på tæppet finder du en lomme, fine detaljer med syninger og små flapper som du også kan sætte ranglerne i.  

Buerne er fleksible sættes sammen på kryds med en lille knap foroven. Når de er foldet ud, kan de nemt sættes fast på tæppet med velcro. På buen er træ steder, hvor der hænger spændende rangler - og de kan tages ned og lege med eller hægte på selve tæppet.

De 3 fine rangler har hver deres ting barnet kan udforske. Den ene er med et fint lille spejl med stof i en bue om sig. Den anden er en stofblomst med rasle lyd, en lille bi og forneden er farvet bøgetræ. Den tredje er en lille sød ræv med bøgetræ der siger en klokkelyd når den rystes. 

Med aktivitetstæppes trænes både syn, motorik, forståelse og hørelse hos barnet.

Lilliputiens aktivitetstæppe er gennemført ned til den mindste detalje og er noget af det lækreste til små børn. Flot design, suveræn kvalitet og spændende for børn...

Kan vaskes ved 30 grader skånevask.

Måler: 100 x 94 x 47 cm

Alder: 0+

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: