Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Lilliputiens Aktivitetsophæng Stella

EAN: 5414834835212
199,95 DKK

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Stella er den søde og bedårende Bambi fra Lilliputiens, der burges som aktivitetsophæng til autostolen, på aktivitetsstativet eller ved puslebordet. 

Aktivitetsophænget er lavet af mange forskellige lækre materialer, der alle stimulerer og udforsker sanserne. Alle materialerne er nøje udvalgt med sans for kvalitet, farver og detaljer. Bambiens blomstrede kjole siger en knitrende lyd, når man rører den. I den ene hånd holder Stelle en blomst, hvor midten er et spejl med farverige kulger som rasler. I den anden holder hun en kylling som knitre når man trykker på den. Inde i hovedet har hjorten en klokke, så der kommer meget lyd af ophænget, ved selv de mindste bevægelser. På maven har hun et spejl. Alle disse elementer hjælper børn med at udforske syns-, høre- og følesansen, men de udfordrer også fantasien og forståelsen.

Hænges op med to bomuldssnore. 

Lilliputiens stæber efter at fremstille legetøj af højeste kvalitet med ekstra ordinære detaljer og egenskaber, og dette aktivitetslegetøj er et fantastisk eksempel på det.

Måler: B30 x H15 x 6,5 cm

Materiale: Bomuld/Polyester

Vaskeanvisning: Kan vaskses ved 30 grader skånsom vask

Alder: 3 mdr. +

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: