Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Merino Wool dyne 140x200 700g m2

2.212,46 DKK
2.949,95 DKK

på lager

Leveringstid
2-3 hverdage

Meget lækker og varm helårs ulddyne fra Cocoon Company med 100 % økologisk merinould og med et vår af 100 % økologsik satinvævet bomuld.

Cocoon's uld er luksuriøs, da ulden kommer fra bjerggående får. For at holde varmen i det kolde klima, bliver deres pels længere og mere luftig. Ulddynerne bliver derfor også mere luftige - de bliver mere fugttransporterende, åndbare og varmeregulerende.

Med en ulddyne får du det hverken for varmt eller for koldt men lige tilpas.

Ulden er også meget allergivenlig. Det naturlige lanilinindhold er modstandsdygtigt overfor husmider og de kan slet ikke bo i dynen. Ulddynen er antibakteriel og behøver ikke blive vasket.

Uldens egenskab der gør det muligt at temperaturregulere sig er at ulden er bygget op med millioner af små luftrum, hvilket for sved til at fordampe hurtigere og derved giver oplevelsen af en tør og behagelig nattesøvn. 

Dynen er Heavy-versionen. Den er varm og har mere fyld samt er tungere end de to lettere modeller, men den føles stadig luftig af en ulddyne at være. Tyngden giver en rolig nattesøvn - den fås også i Light 300g og Medium 500g. Heavy er den varme dyne, light den sval og medium den mellem helårsdyne.

Måler: 140x200 cm

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: