Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Hurtig levering
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Merino Wool dyne 140x200 300g m2

2.349,95 DKK

på lager

Leveringstid
2-3 hverdage

Meget lækker sval helårs dyne fra Cocoon Company med 100% økologisk merinould og med et vår af 100% økologisk satinvævet bomuld. Denne dyne er Light (sval) dyne til dem, der har det varmt, når de sover eller deres sovemiljø er varmt.

Cocoons uldprodukter er luksuriøse med fokus på bæredygtighed og dyrenes velfærd. Ulden er fra fritgående får, der lever i bjergene. Fårene har et dejligt liv og klippes under fair omstændigheder. Uld fra bjergene er længere, som gør ulddynerne mere luftige og åndbare.

Uld bliver ofte misforstået som at være en meget varm råvarer. Sagen er den, at uld har suveræne gode egenskaber til at temperaturregulere sig efter vores kropstemperatur så den er stabil, så man hverken sveder eller fryser, grundet de lange fibre og små luftrum.

Ulden har et naturligt lanolinindhold, der er antibakteriel og husstøvsmider kan ikke leve i ulden. Denne ulddyne er derfor perfekt til allergikeren eller personen med sensitiv hud.

Uldens egenskab der gør det muligt at temperaturregulere sig er at ulden er bygget op med millioner af små luftrum, hvilket for sved til at fordampe hurtigere og derved giver oplevelsen af en tør og behagelig nattesøvn. 

Dynen er let og luftig af en ulddyne at være - den fås også i Medium 500g og Heavy 700g

Vægt: 300g m2 i alt ca. 890g inkl. vår

Måler: 140x200 cm

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: