Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Hurtig levering
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Mr & Mrs Tin Robot 8 stk. tilbud

1.000,00 DKK
2.079,60 DKK
Mr & Mrs Tin Robot 8 stk. tilbud

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Pakketilbud med alle 8 Mr & Mrs Tin håndlabet produkter

Robotten er håndlavet i Tin og er skabt med tanke på at være unikt retro-legetøj. Robotten er lavet i et begrænset antal og er altså limited edition.

ElectroBot er lavet med et rustikt look men har mange flotte detaljer. På sin gule overkrop har ElectroBot fået illustreret alle mulige forskellige elektronikker. Robottens ben er lyserød-stribede og fødderne er brede og store for at kunne gå mere stabilt. Som en gennemgående detalje har Electrobot stjerner på ben, arme og hoved. 

Robotten fungerer sådan, at man trækker den op i siden med en medfølgende nøgle. Når ElectroBot er trukket op, går mekanikken i gang, og robotten bevæger sig lige så stille fremad. 

ElectroBot er produceret på en af de sidste tin-legetøjsfabrikker i verden.

Mr & Mrs Tin's mål med tin-legetøjet er, at børn gennem legen med dem lærer om passion og håndværk. De håndlavede Tin-robotter er ikke blot tiltænkt som legetøj, men også som unikke samleobjekter der kan gå i arv til børn og børnebørn. 

Tin-robotten kommer i en pose med den medfølgende nøgle, historien bag Mr & Mrs Tin & et kort der verificerer at Tin-robotten er en begrænset udgave. 

Alder: Vi anbefaler 5+

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ: