Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Baby Silkedyne Mulberry Peace Silk 70x100

EAN: 5713806003728
1.099,95 DKK

på lager

Leveringstid
2-3 hverdage

Meget lækker helårs dyne til baby fra Cocoon Company med Mulberry Peace Silk og et ydervår af 100% certificeret økologisk bomuld.

Silkedyner er allergivenlige, da silkefiberen er modstandsdygtig overfor husstøvmider og skimmelsvamp. Allergikere og astmatikere anbefales derfor at buge silkedyner, men kan gavne alle, fordi silken skaber et sundt sovemiljø.

Fiberens hule struktur gør dynen let, åndbar og varmeregulerende. Disse egenskaber gør silkedynen til en perfekt helårsdyne.

Måler: B70 x L100 cm

Med denne Peace Silk dyne redder man 1.619 silkesommerfugle.

Peace Silk
Cocoon silkedynen er helt speciel og unik, fordi den er lavet af Peace Silk. Peace Silk er den bæredygtige og humane produktion af silke.

I den konventionelle silkeproduktion får Mulberry laverne både væksthormonet Methoprene  og dræbes, inden de bliver til sommerfugle, for at udbyttet af silke bliver så stort som muligt.

Peace Silk er spundet af laver, som spiser økologiske morbærblade og ingen væksthormoner. Når silken skal høstes, åbnes silkekokonen forsigtigt, hvorefter silkepupperne lægges mellem morbærbladene indtil de bliver sommerfugle, der lægger æg. Æggene bliver til nye silkelarver.

Peace Silk er bæredygtig, fordi silkeproduktionen bliver en cirkulær process og økologisk. Produktionen er også mere human, da den følger det etiske princip Ahimsa, der betyder “mangel på lyst til at dræbe”.

Måler: B70 x L100 cm


VI ANBEFALER OGSÅ: