Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Leveringstid 1-2 hverdage
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Collect Stool - indgraveret i eg

DKK
1.595,00 DKK
Personlig dåbsgave indgraveret skammel Olisan.dk

Ikke på lager

Så skal der ikke længere være tvivl om, at Lola’s vogn/skammel virkelig er hendes! Som noget nyt kan STOOL  bestilles med indgraveret navne-tekst efter dit ejet valg. Se eksempler på billederne.

Ønsker du at give en kreativ og personlige gave, så er denne STOOL indgraveret med det navn du ønsker. Blot ved sende os en mail til info@olisan.dk eller noter navn i kommentarfeltet og vi skriver en mail retur.

Skammel og vogn på samme tid - ved at vende den på hovedet - den klassiske legetøjs idé har været kendt i flere generationer og er nu blevet redesignet af Frederic Collette for nutidens børn 1-5 år gammel.

Visionen er at give stabilitet og samtidig gøre det muligt at stable den. Turned around - the legs of the A-shaped stool become steering-handles. Vender man den på hovedet - bliver benene på den A-formet skammel styre-håndtag. Skammelen er lavet af massive egeplanker i fuld bredde og de grå gummihjul - er stille og efterlader ikke nogen spor på gulvet.

Collect Stool har opnået det nordiske miljømærke Svanen, og opfylder dermed strenge krav til holdbarhed, sundhed, sikkerhed og miljøvenlig produktion. Stool er foruden Svane mærket også CE-mærket.

Skammelen kan bruges som en stol med matchende skrivebord STOOLESK.

Måler:  L35 x B20 x H22 cm.

Leveringstid 1-2 uger - du er velkommen til at kontakte os for en præcis leveringstid 6127 7692


VI ANBEFALER OGSÅ: