Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 599
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Corolle Girls Luna enhjørning

EAN: 4062013600031
183,96 DKK
229,95 DKK

på lager

Vi holder sommerferielukket og sender igen fra den 29/7

Corolle Girls dukken Luna er fra Corelle's dukkeserie, der er rettet mod ældre piger, som er vokset fra babydukker og gerne vil lege med dukker, hun kan se sig selv i.

Dukken Luna elsker lille og enhjørninger - det kan man se på hendes tøjstil og accessories. Hendes trøje er lille med et tryk af en prinsesse, hendes tylskørt er lyserødt og hun har pink ballerina sko på. I sin fritid elsker hun at stå på sine lilla rulleskøjter, der matcher hendes enhjærning-pandebånd med farvede hestehaler. Alle Corolle Girls har deres egen lille hundehvalp. Luna's hundehvalp har lyserødt halsbånd og hårpynt.

Luna dukken har brune øjne og brunt hår.

Dukkerne fra Corolle har mere naturtro silhuetter, men de har stadig store tegnefilmsøjne med make up.

Sættet indeholder 6 accessories:

  • 1 hårbøjle med enhjørningehorn
  • 1 par rosa stjerne øreringe
  • 1 tutu skørt
  • 1 par rulleskøjter
  • 1 par ballerina sko
  • 1 hund

Tøj, øreringe og sko kan tages af og skiftes mellem andre outfits som sælges ved siden af. Dukkernes krop er hård og har en svag aroma af vanilie.

Corolle er et fransk dukkemærke kendt for deres gode kvalitet og lækker vinyl. De har sans for detaljen, og intet er tilfældigt. Dukkernes hår er tykt og slidstærkt. Dukkernes henvender sig til flere alderstrin, og så holder de til leg i flere år.

Hvis du er interesseret i kvalitetslegetøj og dukker med mere naturtro silhuet, er Corolle Girls et perfekt alternativ til andre lignende dukker.

Måler: H27 cm

Alder: 4+

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: