Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Hurtig levering
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Ekoto Lille Bybil i træ

118,96 DKK
139,95 DKK
Bil i flere træsorter Olisan.dk

på lager

Leveringstid
Online ordre sendes igen fra den 3/8

Lille Bybil miljøvenligt fremstillet i forskellige træsorter fra Ekoto 

Karosseriet på den lille bybil er lavet af ebiara-træ, som giver en spændende mørk og lidt spættet farve. Forruden, sideruder og bagruder er skåret af ét stykke ahorntræ.

Hjulene er lavet af valnøddetræ og hjulakslerne er af rustfrit stål.

Efter håndslibning af det rå træ er bilen udelukkende overfladebehandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks.

Mål: 72X46X40 mm

Alder: 0+

Der bliver benyttet de omtalte træsorter, derfor kan træsorterne variere fra billedet. Denne bil der derfor et unika produkt!

Ekoto er dedikeret til design og produktion af økologisk, holdbart og sikkert legetøj. Både i formgivning og materialer er legetøjet udviklet med fokus på barnets sanser og sundhed. Ekoto bruger ikke maling men udnytter træsorternes egne nuancer. Overfladen er behandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks. Hjulakslerne er lavet af rustfrit stål. Læderet er vegetabilsk garvet og indeholder ikke krom. Gennem dedikeret og præcist arbejde stræber Ekoto efter at skabe legetøj, som stimulerer både børn og voksnes fantasi.

Designeren er en blanding mellem en moderne designer, inspireret af skandinavisk formgivning og en gammeldags trælegetøjsmager – Han mestrer hele processen selv. Fra ide over visuelt design til den egentlige produktion ved hjælp af de fineste principper for klassisk møbelsnedkeri. Han laver legetøj uden maling. I stedet bruger han nuancerne i de forskellige træsorter til at give legetøjet liv. Han ”fletter” træsorterne ved hjælp af de gamle håndværkstraditioner fra blandt andet møbelsnedkerfaget. Han bruger både lokale træsorter som kirsebær, birk, valnød og ahorn. Og til de kraftige røde farver bruger han padauk. 

Se både den fantastiske bilserie og dyreserie.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket

Det siger kunderne:

Dette produkt har i gennemsnit fået 5/5

Skrevet af Mette
d. 08.11.2021

Skrevet af Dina
d. 09.11.2020


VI ANBEFALER OGSÅ: