Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Ekoto Racerbil i træ

EAN: 8606106521511
111,96 DKK
139,95 DKK
racerbil it ræ fra Ekoto Olisan.dk

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Lille racerbil fra Ekoto miljøvenligt fremstillet i forskellige træsorter...

Den lille klassiske racerbil er lavet af padauk, som giver den sporty farve. Den lyse del af karosseriet er skåret i ask.

Hjulene er lavet af slidstærkt valnøddetræ. Hjulakslerne er af rustfrit stål.

Efter håndslibning af det rå træ er racerbilen udelukkende overfladebehandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks. Hjulakslerne er af rustfrit stål.

Mål: 90X46X26 mm

Der bliver benyttet de omtalte træsorter, derfor kan træsorterne variere fra billedet. Denne bil der derfor et unika produkt!

Ekoto er dedikeret til design og produktion af økologisk, holdbart og sikkert legetøj. Både i formgivning og materialer er legetøjet udviklet med fokus på barnets sanser og sundhed. Ekoto bruger ikke maling men udnytter træsorternes egne nuancer. Overfladen er behandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks. Hjulakslerne er lavet af rustfrit stål. Læderet er vegetabilsk garvet og indeholder ikke krom. Gennem dedikeret og præcist arbejde stræber Ekoto efter at skabe legetøj, som stimulerer både børn og voksnes fantasi.

Designeren er en blanding mellem en moderne designer, inspireret af skandinavisk formgivning og en gammeldags trælegetøjsmager – Han mestrer hele processen selv. Fra ide over visuelt design til den egentlige produktion ved hjælp af de fineste principper for klassisk møbelsnedkeri. Han laver legetøj uden maling. I stedet bruger han nuancerne i de forskellige træsorter til at give legetøjet liv. Han ”fletter” træsorterne ved hjælp af de gamle håndværkstraditioner fra blandt andet møbelsnedkerfaget. Han bruger både lokale træsorter som kirsebær, birk, valnød og ahorn. Og til de kraftige røde farver bruger han padauk. 

Se både den fantastiske bilserie og dyreserie

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: