Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Ekoto Krokodille i træ

139,95 DKK
Krokodille fra Ekoto i træ

på lager

Krokodille miljøvenligt fremstillet i skønne træsorter

Krokodillens krop er skåret i valnøddetræ. Den runde del af øjnene er af ahorn. Den smalle iris inde i øjet er enten lavet af amerikansk valnøddetræ eller mahogni. Krokodillen kører på hjul, som også er af valnøddetræ.

Efter håndslibning af det rå træ er krokodillen udelukkende overfladebehandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks. Hjulakslerne er af rustfrit stål.

Mål: 180X46X38mm

Der bliver benyttet de omtalte træsorter, derfor kan træsorterne variere fra billedet. Denne krokodille der derfor et unika produkt!

Ekoto er dedikeret til design og produktion af økologisk, holdbart og sikkert legetøj. Både i formgivning og materialer er legetøjet udviklet med fokus på barnets sanser og sundhed. Ekoto bruger ikke maling men udnytter træsorternes egne nuancer. Overfladen er behandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks. Hjulakslerne er lavet af rustfrit stål. Læderet er vegetabilsk garvet og indeholder ikke krom. Gennem dedikeret og præcist arbejde stræber Ekoto efter at skabe legetøj, som stimulerer både børn og voksnes fantasi.

Designeren er en blanding mellem en moderne designer, inspireret af skandinavisk formgivning og en gammeldags trælegetøjsmager – Han mestrer hele processen selv. Fra ide over visuelt design til den egentlige produktion ved hjælp af de fineste principper for klassisk møbelsnedkeri. Han laver legetøj uden maling. I stedet bruger han nuancerne i de forskellige træsorter til at give legetøjet liv. Han ”fletter” træsorterne ved hjælp af de gamle håndværkstraditioner fra blandt andet møbelsnedkerfaget. Han bruger både lokale træsorter som kirsebær, birk, valnød og ahorn. Og til de kraftige røde farver bruger han padauk. 

Se både den fantastiske bilserie og dyreserie.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket

Det siger kunderne:

Dette produkt har i gennemsnit fået 5/5

Skrevet af Mette
d. 08.11.2021


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: