Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 599
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Ekoto Næsehorn i træ

EAN: 8606106521863
139,95 DKK
Næsehorn i træ på hjul Olisan.dk

på lager

Leveringstid
Online ordre sendes igen fra den 3/8

Næsehorn med lyse grønne læder-ører og grønne øjne miljøvenligt fremstillet i forskellige træsorter fra Ekoto design.

Næsehornet er skåret af valnøddetræ. Hornene er drejet af ahorn. De spidse ører er af kromfrit, vegetabilsk garvet læder i en lys grøn nuance, som matcher øjnene, der er af CE-mærket farveblyant.

Efter håndslibning af det rå træ er næsehornene udelukkende overfladebehandlede med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks.

Hjulene er ligesom kroppen lavet af valnøddetræ og hjulakslerne er af rustfrit stål.

Mål: 123X46X65mm

Der bliver benyttet de omtalte træsorter, derfor kan træsorterne variere fra billedet. Dette næsehorn er derfor et unika produkt!

Ekoto er dedikeret til design og produktion af økologisk, holdbart og sikkert legetøj. Både i formgivning og materialer er legetøjet udviklet med fokus på barnets sanser og sundhed. Ekoto bruger ikke maling men udnytter træsorternes egne nuancer. Overfladen er behandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks. Hjulakslerne er lavet af rustfrit stål. Læderet er vegetabilsk garvet og indeholder ikke krom. Gennem dedikeret og præcist arbejde stræber Ekoto efter at skabe legetøj, som stimulerer både børn og voksnes fantasi.

Designeren er en blanding mellem en moderne designer, inspireret af skandinavisk formgivning og en gammeldags trælegetøjsmager – Han mestrer hele processen selv. Fra ide over visuelt design til den egentlige produktion ved hjælp af de fineste principper for klassisk møbelsnedkeri. Han laver legetøj uden maling. I stedet bruger han nuancerne i de forskellige træsorter til at give legetøjet liv. Han ”fletter” træsorterne ved hjælp af de gamle håndværkstraditioner fra blandt andet møbelsnedkerfaget. Han bruger både lokale træsorter som kirsebær, birk, valnød og ahorn. Og til de kraftige røde farver bruger han padauk. 

Se både den fantastiske bilserie og dyreserie

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket

Det siger kunderne:

Dette produkt har i gennemsnit fået 5/5

Skrevet af Mette
d. 08.11.2021

Skrevet af Jan
d. 26.12.2020

En fint Næsehorn i lækre træ sorter med et sjovt udtryk, fine detaljer i en meget flot forarbejdning. Et sjovt stykke legetøj som når man er blevet for stor til at lege med det, kan pynte fint på en hylde.

Skrevet af Vibeke
d. 02.12.2020


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: