Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Ekoto Isbjørn i træ

139,95 DKK
Isbjørn i træ design Olisan.dk

på lager

Leveringstid
Online ordre sendes igen fra den 3/8

Isbjørn med blå læder-ører og sorte øjne miljøvenligt fremstillet i forskellige træsorter fra Ekoto design.

Isbjørnens krop er skåret i ahorntræ, som har den karakteristiske lyse, næsten hvide, farve. De sorte øjne er enten af ibenholdt eller karboniseret egetræ. Snuden er brændt ind i træet.

De kolde blå ører er skåret ud i kromfrit, vegetabilsk garvet læder i ét stykke, som går hele vejen gennem træet og er limet fast med en gennemgående træstift.

Isbjørnen kører på hjul lavet af avnbøg.

Efter håndslibning af det rå træ er Isbjørnen udelukkende overfladebehandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks. Hjulakslerne er af rustfrit stål.

Mål: 123X46X90mm

Der bliver benyttet de omtalte træsorter, derfor kan træsorterne variere fra billedet. Denne isbjørn er derfor et unika produkt!

Ekoto er dedikeret til design og produktion af økologisk, holdbart og sikkert legetøj. Både i formgivning og materialer er legetøjet udviklet med fokus på barnets sanser og sundhed. Ekoto bruger ikke maling men udnytter træsorternes egne nuancer. Overfladen er behandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks. Hjulakslerne er lavet af rustfrit stål. Læderet er vegetabilsk garvet og indeholder ikke krom. Gennem dedikeret og præcist arbejde stræber Ekoto efter at skabe legetøj, som stimulerer både børn og voksnes fantasi.

Designeren er en blanding mellem en moderne designer, inspireret af skandinavisk formgivning og en gammeldags trælegetøjsmager – Han mestrer hele processen selv. Fra ide over visuelt design til den egentlige produktion ved hjælp af de fineste principper for klassisk møbelsnedkeri. Han laver legetøj uden maling. I stedet bruger han nuancerne i de forskellige træsorter til at give legetøjet liv. Han ”fletter” træsorterne ved hjælp af de gamle håndværkstraditioner fra blandt andet møbelsnedkerfaget. Han bruger både lokale træsorter som kirsebær, birk, valnød og ahorn. Og til de kraftige røde farver bruger han padauk. 

Se både den fantastiske bilserie og dyreserie.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket

Det siger kunderne:

Dette produkt har i gennemsnit fået 5/5

Skrevet af Ellen
d. 26.04.2021

Skrevet af Vibeke
d. 02.12.2020

Skrevet af Marianne
d. 10.11.2020

I år vil jeg bygge et lidt utraditionelt nisselandskab inspireret af Tolkiens "Julemandens Breve". Til det har jeg fundet den perfekte julemand og nordpolsbjørn hos jer.


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: