Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Leveringstid 1-2 hverdage
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Ekoto Flodhest i træ

DKK
139,95 DKK
Flodhest i træ med læder øre fra Ekoto

på lager

Smuk flodhest med pink læder-ører og pink øjne miljøvenligt fremstillet i forskellige træsorter

Flodhestens krop er skåret af kirsebærtræ, som giver en let rødlig nuance. Tænderne er af bambus, og øjnene er lavet af CE-mærket farveblyant.

De små pink ører er skåret ud i kromfrit, vegetabilsk garvet læder i ét stykke, som går hele vejen gennem træet og er limet fast med en gennemgående træstift.

Hjulene er enten lavet af valnøddetræ eller bøgetræ. Hjulakserne er af rustfrit stål.

Efter håndslibning af det rå træ er flodhesten udelukkende overfladebehandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks.

Mål: 123X46X65 mm

Der bliver benyttet de omtalte træsorter, derfor kan træsorterne variere fra billedet. Denne flodhest er derfor et unika produkt!

Ekoto er dedikeret til design og produktion af økologisk, holdbart og sikkert legetøj. Både i formgivning og materialer er legetøjet udviklet med fokus på barnets sanser og sundhed. Ekoto bruger ikke maling men udnytter træsorternes egne nuancer. Overfladen er behandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks. Hjulakslerne er lavet af rustfrit stål. Læderet er vegetabilsk garvet og indeholder ikke krom. Gennem dedikeret og præcist arbejde stræber Ekoto efter at skabe legetøj, som stimulerer både børn og voksnes fantasi.

Designeren er en blanding mellem en moderne designer, inspireret af skandinavisk formgivning og en gammeldags trælegetøjsmager – Han mestrer hele processen selv. Fra ide over visuelt design til den egentlige produktion ved hjælp af de fineste principper for klassisk møbelsnedkeri. Han laver legetøj uden maling. I stedet bruger han nuancerne i de forskellige træsorter til at give legetøjet liv. Han ”fletter” træsorterne ved hjælp af de gamle håndværkstraditioner fra blandt andet møbelsnedkerfaget. Han bruger både lokale træsorter som kirsebær, birk, valnød og ahorn. Og til de kraftige røde farver bruger han padauk. 

Se både den fantastiske bilserie og dyreserie…


VI ANBEFALER OGSÅ: