Vi sender alle hverdage, deadline for at sende samme dag du bestiller er kl. 14 - levering fra dag til dag med GLS. Se butikkens åbningstider 👇

Finger Car Creative 05

DKK
349,95 DKK
finger cars i træ

på lager

Kombiner leg, glæde og sundhed - denne bil skal opleves, den er fascinerende fængende....

Model: Creative Class Finger Car, Wood Natur med røde tværstænger og sorte/røde hjul.

Sættet består af en Finger Car, en styrepind, samt en trækugle - som også kan bruges til at styre med, dette øger sværhedsgraden og styrker koncentrationsevnen.

Finger Car - en innovativ gaveide til alle generationer, perfekt til at træne finmotorikken, sanseligheden, samtidig med at den har en stressnedsættende påvirkning af hjernen og fremmer kommunikationen generationerne imellem - Læring gennem leg.

Gennem leg er Finger Car med til at fremme finmotorikken hos børn, samt øje – hånd koordinationen. Ved at bruge den modsatte hånd end man normalt gør, tvinger man begge hjernehalvdele til at arbejde sammen og fremmer bla kreativiteten.

For voksne kan Finger Car være med til at nedsætte stress via afslapning og harmonisering af krop og hjerne.

Finger Car er med til, at fremme fleksibiliteten i fingre og hænder, specielt når man kommer op i alderen og vedholder koncentrationen, samt er afslappende for hjernen. Træner musklerne på underarmene og forebygger spændinger i disse områder.

Bruges endvidere til rehabilitering og kan med fordel bruges indenfor handicapområdet, samt til meditation.

Finger Car har en lille hulning på toppen hvorfra man styrer og stabiliserer bilen, via hulningen og dens smarte styre konstruktion, kan man navigere til højre og venstre. Speciel effekt er de to bevægelige akser, hældningen på akserne er med til at bestemme styreretningen. Dette kræver høj koncentration og sensitivitet.

Kan også bruges som design objekt på kontoret eller på anden ønskelig vis.

Mål: Finger Car
Højde 5,7 cm
Længde 11,3 cm


VI ANBEFALER OGSÅ: