Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Hurtig levering
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Kapok Dobbeltdyne 200x200 - Cocoon

2.199,95 DKK
Kapok dobbeltdyne fra Cocoon Olisan.dk

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Lækker dobbelt voksen dyne i 100% økologisk naturmateriale fra Cocoon. Når kun det bedste er godt nok og du vil forkæle din nattesøvn på den naturlige måde.

Måler: 200 x 200 cm og passer perfekt til personer under 175 cm - +175 cm anbefaler vi 200x220, da i ellers vil risikerer at dynen ikke dækker fødderne ordentligt!

Kapok - er et økologisk og bæredygtigt produkt med masser af gode egenskaber.

  • Anbefales til allergikere
  • Varmeregulerende
  • 100% naturlig og økologisk fibre
  • Åndbart

Kapok er et 100% naturlig fibre der indeholder 80% luft og er 8 gange lettere en bomuld, hvilket gør den til den letteste naturfibre i verden og meget mere åndbar end nogen anden naturfibre. På grund af kapokkens unikke struktur absorberes fugt ikke i fiberen, som vil forblive tør og blød gennem hele natten. Kapokkens isolerende effekt gør at den adsorberer den omkringliggende luft, hvilket gør den er utrolig varmeregulerende. Hvilket gør den brugbar både sommer og vinter - ude som inde.

Kapok anbefales især til allergikere idet den indeholder et naturligt antibakterielt bitterstof, som gør den umulig for husstøvmider at leve i. Der bruges ingen pesticider eller insektmidler under produktionen og forarbejdning. Årsagen til at Kapok ikke er anvendt mere end det er, skyldes den vanskelige måde den høstes på, idet bunden af træet er fyldt med skarpe torne.

Gratis fragt med GLS

Leveringstid 2-3 dage.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: