Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Kapok madras baby 60x120

1.199,00 DKK
Økologisk baby madras 60x120 i kapok

på lager

Leveringstid
2-3 hverdage

Kapok babymadras fra Cocoon - økologisk naturmateriale!

Baby kapok madras måler: 60 x 120 x 8 cm.

Skøn naturmadras med Kapokfyld der medvirker til en perfekt komfort og en dejlig nattesøvn. Det er en yderst allergivenlig madras da husstøvmider, bakterier og svampesporer, ikke kan leve i kapok.

Vi anbefaler en tynd rullemadras i enten kapok eller bomuldsfyld for at skåne madrassen.

Hvorfor vælge en madras med økologiske naturfibre kapok?

• Kapokmadrasser er fuldt isolerende, barnet bliver derfor ikke udsat for unødig træk og varmen fra kroppen, reflekteres på en behagelig måde.

• Kapok tempererer kroppen og du eller dit barnet kommer ikke til at svede under søvnen, et meget vigtigt element, som giver en mere rolig søvn. Vi hører ofte hvor meget sved vi afgiver under søvnen, dette er ikke tilfælde med kapokmadrasser.

• Kapokmadrasser er faste, med en god liggekomfort, dette er særligt godt for børns knogleopbygning.

• Støvmider, bakterier og svampesporer, kan ikke leve i kapok, derfor et meget allergi- venligt materiale.

• Madrasser med kapok er garanteret fri for kemikalier og andre pro- dukter, som kan give allergi på sigt.

• Kapok suger ikke vand eller fugt, bliver derfor aldrig ”klamme” eller vil føles kolde.

• Kapokmadrassen er det bedste valg af madras, hvis barnet sover ude i barnevogn, eller i uopvarmede rum.

• Hvis du vælger produkter med Kapok, er du med til at støtte bære- dygtig produktion og give din støtte til jordens regnskove.

HVAD ER KAPOK? - KAPOK ER ØKOLOGISK NATURFYLD

KAPOK - LETTERE END BOMULD OG BLØDT SOM SILKE

Med en massefylde på 0.35 g /cm3 er kapok den letteste naturfiber i verden. Kapok egner sig ikke til at blive spundet og har i mange år primært været brugt som fyld i madrasser og puder. I dag bliver kapok- fibre dog blandet med bomuld og bruges til meget eksklusive vævninger. Tøj lavet af denne vævning, har en god isolations- og temperatur regulerende effekt. De superlette fibre gør kapokken usædvanlig lækker og silkeagtig at føle på, deraf navnet ”silkebomuld”.

Kapoktræet anses i mange lande som helligt. Mayaerne kalder kapoktræet for “verdenstræet”. Derfor har træet også fået lov til at blive stående ved rydninger i de tropiske regnskove. Træet kan blive op til 70 m. højt og bærer 300-1000 frugter/nødder. Kapokfibre er helt hvide eller svagt gyldne. De er meget elastiske og ca. 6 gange lettere end bomuld.

KAPOK - ET ALLERGIVENLIGT MATERIALE

Kapok kan især anbefales til allergikere, da fibrene indeholder et bitterstof, der virker antibakterielt og antimikrobielt. Støvmider og bakterier kan ikke leve i kapok, som derfor er meget velegnet til personer med astma og støvmideallergi.

KAPOK – ISOLERENDE OG VANDAFVISENDE

Kapokfibre er små voksagtige hule rør med indkapslet luft. Strukturen giver kapokken en isolerende effekt og god varmeregulering. Kapok reflekterer varmen fra kroppen på en behagelig måde. Personer, der ikke har oplevet kapok, bliver tit overrasket over denne helt unikke virkning. Kapok suger ikke fugt og vand. Når man sover, afgiver kroppen sved. I modsætning til dyner af andet materiale, optager kapokdyner ikke sveden, bliver derfor ikke klamme og kolde, da sveden istedet transporteres væk i overfladen af kapokken ved simpel fordampning.

KAPOK – ØKOLOGISK OG CO2-NEUTRAL

Kapok er ligesom bomuld en naturlig råvare og er 100% biologisk nedbrydelig. Kapok vokser ikke i monokulturer men er vildtvoksende i Asiens og Sydamerikas regnskove, derfor bruges hverken kemikalier eller kunstgødning. Det naturlige kredsløb er herved sikret - lige fra dyrkning til bortskaffelse. Kapok er CO2 neutralt. Ved brug af kapok belaster du ikke miljøet. Al forarbejdning og produktion sker manuelt, og der er ingen spildprodukter.

KAPOK – EN STØTTE TIL REGNSKOVEN

Når du bruger kapokprodukter, er du også med til at bevare verdens regnskove. Kapok kan høstes år efter år. På den måde har lokalbefolk- ningen i områderne, hvor træerne vokser, en ekstra indtægt. Den opmuntrer dem til at bevare kapoktræerne.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: