Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Hurtig levering
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Kapok Junior dyne 100x140 - Cocoon

523,50 DKK
698,00 DKK
Kapok Junior dyne 100x140 - Cocoon

på lager

Leveringstid
2-3 hverdage

Meget lækker junior dyne i økologisk kapok fra Cocoon. Kapok er en naturlig fibre med masser af egenskaber som giver en skøn komfort og velvære når man sover.

Måler: 100 x 140 cm.

Kapok - er et økologisk og bæredygtigt produkt med masser af gode egenskaber.

  • Anbefales til allergikere
  • Varmeregulerende
  • 100% naturlig og økologisk fibre
  • Åndbart

Kapok er et 100% naturlig fibre der indeholder 80% luft og er 8 gange lettere en bomuld, hvilket gør den til den letteste naturfibre i verden og meget mere åndbar end nogen anden naturfibre. På grund af kapokkens unikke struktur absorberes fugt ikke i fiberen, som vil forblive tør og blød gennem hele natten. Kapokkens isolerende effekt gør at den adsorberer den omkringliggende luft, hvilket gør den er utrolig varmeregulerende. Hvilket gør den brugbar både sommer og vinter - ude som inde.

Kapok anbefales især til allergikere idet den indeholder et naturligt antibakterielt bitterstof, som gør den umulig for husstøvmider at leve i. Der bruges ingen pesticider eller insektmidler under produktionen og forarbejdning. Årsagen til at Kapok ikke er anvendt mere end det er, skyldes den vanskelige måde den høstes på, idet bunden af træet er fyldt med skarpe torne.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket

Det siger kunderne:

Dette produkt har i gennemsnit fået 5/5

Skrevet af Thorbjørn
d. 30.09.2019

Super god! Lynhurtig levering :)


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: