Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 599
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Uld & kokos Barnevognsmadras 37x96 - Cocoon

EAN: 5713806000475
559,96 DKK
699,95 DKK

på lager

Vi holder sommerferielukket og sender igen fra den 29/7

Uld og kokos barnevognsmadrassen fra Cocoon har fantastiske egenskaber og giver dit barn den bedste komfort. Madrassen opfylder også sundhedsstyrelsens og søvneksperters anbefalinger! Madrassen er nemlig fast og åndbar - lige som de skal være til nyfødte.

Madrassen består af en kerne med 100% økologiske kokosfibre, der er indhyldet i økologisk uld fra New Zealand. Dette ses på billede 2.

Madrasser til nyfødte skal være fast for at undgå kvældningsfare, da babyer i denne alder ikke selv kan vende sig rundt. Den faste kokoskerne er derfor ideel til småbørn. Cocoon's uld og kokos er:

  • Allergivenlige
  • Fugttransporterende (små børn har svært ved at temperaturregulere)
  • Åndbar
  • 100 % økologiske
  • Uden VOC'er og andre kemikalier

Koskosfibrene er velegnet til en madraskerne. Fiberen er udvundet ved kokosproduktionen, vasket og blødgjort. Bagefter blandes fiberen med naturlatex, som gør kokos til små fjedre. Kokosfiberen har små hulrum, der er fuggtransporterende. Vand binder sig ikke til kokosfiberen, da lanolin gør fiberen vandafvisende. Husstøvmider kan ikke leve i kokos pga. lanoline, og er derfor allergivenligt. 

Det samme gælder uldlaget rundt om. Det er fugttransporterende, varmeregulerende og allergivenligt.

Hverken kokos eller uld er behandlet med kemikalier, så du skal ikke bekymre dig om afdampende gasser, som andre indendørsprodukter kan afgive.

Måler: B37 x L96 x H4,3 cm.

 

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: