Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Leveringstid 1-2 hverdage
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave

Kapok Barnevognsmadras 37x96 - Cocoon

DKK
479,95 DKK
kapok barnevognsmadras

på lager

Barnevognsmadras i lækker kapok fra Cocoon - kapok er et skønt naturmateriale uden kemi, med nogle fantastiske egenskaber som giver en god søvn for både børn og voksne. Madrassen er fyldt med kapok i kanalerne som sikre at madrassen giver en god ensartet comfort

Måler: 37 x 96 x 3,5 cm.

Kapok - er et økologisk og bæredygtigt produkt med masser af gode egenskaber.

  • Anbefales til allergikere
  • Varmeregulerende
  • 100% naturlig og økologisk fibre
  • Åndbart

Kapok er et 100% naturlig fibre der indeholder 80% luft og er 8 gange lettere en bomuld, hvilket gør den til den letteste naturfibre i verden og meget mere åndbar end nogen anden naturfibre. På grund af kapokkens unikke struktur absorberes fugt ikke i fiberen, som vil forblive tør og blød gennem hele natten. Kapokkens isolerende effekt gør at den adsorberer den omkringliggende luft, hvilket gør den er utrolig varmeregulerende. Hvilket gør den brugbar både sommer og vinter - ude som inde.

Kapok anbefales især til allergikere idet den indeholder et naturligt antibakterielt bitterstof, som gør den umulig for husstøvmider at leve i. Der bruges ingen pesticider eller insektmidler under produktionen og forarbejdning. Årsagen til at Kapok ikke er anvendt mere end det er, skyldes den vanskelige måde den høstes på, idet bunden af træet er fyldt med skarpe torne.

Måler: 37 x 96 x 3,5 cm.


VI ANBEFALER OGSÅ: