Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Kapok Madras til Next2me vugge 50x83

EAN: 5713806000277
599,00 DKK
Økologisk madras til Next2med 50x83

på lager

Leveringstid
1-2 hverdage

Økologisk kapok madras der passer til vuggen Next2me med et liggemål på 50x83 cm. Madrassen er fra Cocoon i økologisk kapok, et skønt naturmateriale uden kemi, med fantastiske egenskaber som giver en god søvn for både børn og voksne. Madrassen er fyldt med kapok i kanalerne som sikre at madrassen giver en god ensartet fast comfort.

Måler: 50 x 83 x 4 cm

Kapok - er et økologisk og bæredygtigt produkt med flere gode egenskaber.

  • Anbefales til allergikere
  • Varmeregulerende
  • 100% naturlig og økologisk fibre
  • Åndbart

Kapok er et 100% naturlig fibre der indeholder 80% luft og er 8 gange lettere en bomuld, hvilket gør den til den letteste naturfibre i verden og meget mere åndbar end nogen anden naturfibre. På grund af kapokkens unikke struktur absorberes fugt ikke i fiberen, som vil forblive tør og blød gennem hele natten. Kapokkens isolerende effekt gør at den adsorberer den omkringliggende luft, hvilket gør den er utrolig varmeregulerende. Hvilket gør den brugbar både sommer og vinter - ude som inde.

Kapok anbefales især til allergikere idet den indeholder et naturligt antibakterielt bitterstof, som gør den umulig for husstøvmider at leve i. Der bruges ingen pesticider eller insektmidler under produktionen og forarbejdning. Årsagen til at Kapok ikke er anvendt mere end det er, skyldes den vanskelige måde den høstes på, idet bunden af træet er fyldt med skarpe torne.

Måler: 50 x 83 x 4 cm

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket

Det siger kunderne:

Dette produkt har i gennemsnit fået 5/5

Skrevet af Kaj
d. 15.05.2021


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: