Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Kapok Liftmadras 31x75 - Cocoon

EAN: 5713806000000
351,75 DKK
469,00 DKK
kapok liftmadras

på lager

Leveringstid
2-3 hverdage

Meget lækker Kapok liftmadras fra Cocoon - kapok er yderst velegnet til omskiftende vejr og derfor et rigtig godt alternativ til de normale liftmadrasser og barnevognsmadrasser. De vil kunne stå ude og bruges uden man skal være bekymret for fugt. Den er åndbar og har en god isoleringsevne som gør den anvendelig båder vinter og sommer.

Kapok er et 100% naturmateriale og fri for kemi - et rigtig godt valg af madras til liften for en naturlig søvn.

Måler: 31 x 75 x 3,5 cm.

Kapok - er et økologisk og bæredygtigt produkt med masser af gode egenskaber.

  • Anbefales til allergikere
  • Varmeregulerende
  • 100% naturlig og økologisk fibre
  • Åndbart

Kapok er et 100% naturlig fibre der indeholder 80% luft og er 8 gange lettere en bomuld, hvilket gør den til den letteste naturfibre i verden og meget mere åndbar end nogen anden naturfibre. På grund af kapokkens unikke struktur absorberes fugt ikke i fiberen, som vil forblive tør og blød gennem hele natten. Kapokkens isolerende effekt gør at den adsorberer den omkringliggende luft, hvilket gør den er utrolig varmeregulerende. Hvilket gør den brugbar både sommer og vinter - ude som inde.

Kapok anbefales især til allergikere idet den indeholder et naturligt antibakterielt bitterstof, som gør den umulig for husstøvmider at leve i. Der bruges ingen pesticider eller insektmidler under produktionen og forarbejdning. Årsagen til at Kapok ikke er anvendt mere end det er, skyldes den vanskelige måde den høstes på, idet bunden af træet er fyldt med skarpe torne.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket

Det siger kunderne:

Dette produkt har i gennemsnit fået 5/5

Skrevet af Camilla
d. 15.12.2019


VI ANBEFALER OGSÅ:POPULÆRE PRODUKTER: