Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Junior Silkedyne Mulberry Peace Silk 100x140

1.699,95 DKK

på lager

Leveringstid
2-3 hverdage

Fantastisk tempererende helårsdyne til junior fra Cocoon Company. Helårsdynen er med Mulberry Peace Silk og et vår af 100% certificeret økologisk bomuld.

Silke er let, åndbar og varmeregulerende, da silkefiberen er hul. Fugten kan derfor nemt slippe ud, men den holder dejligt på varmen, når der er koldt.

Fiberen indeholder et protein, der er modstandsdygtigt overfor skimmelsvamp og husstøvmider. Allergikere og astmatikere anbefales derfor at bruge silkedyner, selvom den kan give alle et sundt sovemiljø.

Cocoon silkedynen er helt speciel og unik, fordi den er lavet af Peace Silk.

Med denne dyne redder man 3.238 silkesommerfugle.

Måler: B100 x L140 cm.

Peace Silk
Peace Silk er den bæredygtige og humane produktion af silke ved at revolutionere de konventionelle produktionsmetoder.

I den konventionelle silkeproduktion får Mulberry laverne både væksthormonet Methoprene, der får laverne til at spinde silke i længere tid. Derefter dræbes de, inden de bliver til sommerfugle, for at udbyttet af silke bliver så stort som muligt.

Peace Silk laves med jordens og dyrs velfærd i mente. Peace Silk er spundet af laver, som spiser økologiske morbærblade og ingen væksthormoner.

Når silken skal høstes, åbnes silkekokonen forsigtigt, hvorefter silkepupperne lægges mellem morbærbladene indtil de bliver sommerfugle, der lægger æg. Æggene bliver til nye silkelarver.

Peace Silk er bæredygtig, fordi silkeproduktionen bliver en cirkulær process og økologisk. Produktionen er også mere human, da den følger det etiske princip Ahimsa, der betyder “mangel på lyst til at dræbe”. Silkelarverne kan med den bæredygtige produktion fuldende deres livscyklus.

Med denne dyne redder man 3.238 silkesommerfugle.

Måler: B100 x 140 cm


VI ANBEFALER OGSÅ: