Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Oaklings Saga Højstol - eg

EAN: 5744003500000
5.495,00 DKK

på lager

Leveringstid
2-3 hverdage

SAGA, forener højstol og juniorstol i én. Et meget smukt design, der ikke går på kompromis med æstetik, komfort og sikkerhed. Saga højstolen der er designet af Nina Bruun i 2021, tilbyder et tidløst og minimalistisk udtryk, der smukt integrerer sig med ethvert hjem.

SAGA højstol er egnet til børn fra 6 måneders alderen til 6-7 år, afhængigt af barnets benlængde.

Højstolen er meget smuk forarbejdet af FSC®-certificeret egetræ på europæiske fabrikker, og efterfølgende behandlet med en ugiftig mat lak for nem rengøring. Den vejer kun 4,7 kg så den er let at flytte rundt på, både for børn og voksne.

Egetræets natur vil i hvert møbel variere i årestruktur, knaster og overfladebehandling, hvilket er en del af charmen og skal ikke betragtes som fejl, men unika.

Med det aftagelige T-kryds og justerbare fodstøtte kan stolen vokse med barnet. Der medfølger messingplader til indgravering af barnets navn, hvilket kan være en smuk måde at videregive stolens historie til kommende generationer. En dåbsgaveidé der kan følge generationer. Højstolen overholder alle europæiske sikkerhedskrav og er testet og godkendt efter den europæiske standard EN14988:2017+A1:2020.

Materiale: FSC®-certificeret Europæisk eg

Finish: Eg med mat lak

Måler: B51 x D52 x H80 x SH55 cm

Vi anbefaler at møblerne rengøres med en hårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrappe rengøringsmidler med ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakken og blotte træet.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ: