Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 599
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Oaklings Storm Børnestol - eg

EAN: 5744003500048
4.495,00 DKK

på lager

Leveringstid
2-5 hverdage

Storm børnestol i eg fra Oaklings, designet af Nina Bruun i 2021. Børnestolen der kan gå i generationer - elegant møbel der harmonerer smukt med Oaklings andre stoledesigns og giver et tidløst udtryk, der passer perfekt ind i ethvert børneværelse eller hjemmets andre rum.

Velegnet til børn i alderen 2-3 år og op til cirka 6 år, tilbyder Storm børnestolen en behagelig og ergonomisk siddeoplevelse.

Stolen er håndlavet af FSC®-certificeret egetræ på europæiske fabrikker og er efterfølgende behandlet med en ugiftig mat lak, der sikrer en nem rengøring. Hvert møbel er unikt, da egetræets naturlige egenskaber som åretegninger, knaster og overfladebehandling varierer. Dette understreger det autentiske og naturlige udtryk, der kendetegner Oaklings smukke møbler.

Ved køb af stolen medfølger et sæt messingplader, som kan indgraveres med barnets navn og skabe en personlig forbindelse til stolen, der kan videreføres gennem generationer. Det er også muligt at indgrave en personlig hilsen, hvis stolen gives som gave. Stolen opfylder alle europæiske sikkerhedskrav og er testet i henhold til den europæiske standard EN 17191_2021.

Storm børnestolen blev tildelt den prestigefyldte German Design Award for Excellent Product Design i 2024, hvilket understreger dens enestående kvalitet og designmæssige overlegenhed.

Materiale: FSC®-certificeret Europæisk eg

Finish: Eg med mat lak

Måler: B41 x D37 x H50 x SH30 cm

Vi anbefaler at møblerne rengøres med en hårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrappe rengøringsmidler med ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakken og blotte træet.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ: