Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Oaklings Storm Børnestol - røget eg

EAN: 5744003500055
4.695,00 DKK

på lager

Leveringstid
2-5 hverdage

Nina Bruun står bag designet af Storm børnestolen, hvor der er lagt vægt på både æstetik og funktionalitet.

Stolens elegante linjer harmonerer med Oaklings øvrige stoledesigns og gør den velegnet til enhver del af hjemmet, herunder børneværelset. Den er ideel til børn fra 2-3 års alderen og op til cirka 6 år. Storm børnestolen er fremstillet af FSC®-certificeret egetræ på europæiske fabrikker og efterfølgende behandlet med en ugiftig mat lak, der letter rengøringen.

Hvert Oaklings møbel er unikt på grund af egetræets naturlige variationer i årestruktur, knaster og overfladebehandling, hvilket bidrager til det autentiske udtryk. Ved køb af stolen medfølger et sæt messingplader, som kan personliggøres med barnets navn og videreføre stolen historie gennem generationer. Der er også mulighed for at indgrave en personlig hilsen, hvis stolen gives som gave. Børnestolen opfylder selvfølgelig alle europæiske sikkerhedskrav og er testet i henhold til den europæiske standard EN 17191­_2021.

Materiale: FSC®-certificeret Europæisk eg

Finish: Eg med røget bejdse og mat lak

Måler: B41 x D37 x H50 x SH30 cm

Vi anbefaler at møblerne rengøres med en hårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrappe rengøringsmidler med ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakken og blotte træet.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ: