Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Oaklings Storm Børnestol - sort

4.995,00 DKK

på lager

Leveringstid
2-5 hverdage

Storm børnestolen, skabt af Nina Bruun i 2021, forener smukt design med praktisk funktionalitet. Dens elegante linjer, inspireret af Oaklings øvrige stole, giver den et tidløst udtryk, der passer perfekt ind i ethvert børneværelse eller hjemligt miljø.

Børnestolen er elegnet til børn i alderen 2-3 år op til cirka 6 år, stolen Storm er lavet af FSC®-certificeret egetræ fra europæiske fabrikker og efterbehandlet med en ugiftig mat lak, der gør det nemt at holde stolen ren. Hvert møbel har sine egne unikke træk, såsom årer, knaster og overfladevariationer, hvilket tilføjer en autentisk charme og skal ikke ses som fejl, men som et tegn på materialets naturlighed. Ved køb af stolen medfølger et sæt messingplader, som kan personliggøres med barnets navn, så stolens historie kan gå i arv gennem generationer. Der er også mulighed for at tilføje en personlig hilsen, hvis stolen gives som gave. Børnestolen opfylder alle europæiske sikkerhedskrav og er testet i henhold til den europæiske standard EN 17191­_2021.

Materiale: FSC®-certificeret Europæisk eg

Finish: Sortmalet eg med mat lak

Måler: B41 x D37 x H50 x SH30 cm

Vi anbefaler at møblerne rengøres med en hårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrappe rengøringsmidler med ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakken og blotte træet.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ: