Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Oaklings Smilla Toddler Stol - røget eg

5.795,00 DKK

på lager

Leveringstid
2-5 hverdage

Smilla Toddler Chair den ualmindelige smukke stol er udstyret med flotte linjer, der trækker tråde til Oaklings øvrige stoledesigns, hvilket gør den til et harmonisk element i både børneværelset og de øvrige rum i hjemmet. Stolen er velegnet til børn fra omkring 6 måneders alderen, når de selv kan sidde, og op til 3-4 år, afhængigt af barnets benlængde.

Smilla stolen muliggør, at de yngste familiemedlemmer kan interagere med resten af familien ved sofabordet eller i køkken/alrummet, da det lille bord giver mulighed for både spisning og leg i trygge rammer. Stolen står stabilt, så selv små børn nemt kan kravle op og ned fra den. Smilla Toddler Chair er fremstillet af FSC®-certificeret egetræ og er efterbehandlet med en ugiftig, mat lak, der gør rengøringen let. Da der er anvendt egetræ, et naturligt materiale, vil hvert møbel variere i årestruktur, knaster og overfladebehandling, hvilket tilføjer charme og unikhed til produktet.

Der medfølger messingplader, der kan graveres med barnets navn eller en personlig hilsen, hvilket giver stolen en personlig og tidløs historie i familien. Stolen overholder alle europæiske sikkerhedskrav og standarder.

Materiale: FSC®-certificeret europæisk eg.

Finish: Eg med røget bejdse og mat lak.

Mål: B37 x D57 x H37 x SH17 x TH37 cm.

Vi anbefaler rengøring med en hårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrappe rengøringsmidler med ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakken og blotte træet.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ: