Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Oaklings Saga højstol - røget eg

EAN: 5744003500017
5.795,00 DKK

på lager

Leveringstid
2-5 hverdage

SAGA i røget eg forener både højstol og juniorstol i ét elegant design, der ikke går på kompromis med æstetik, komfort og sikkerhed. Designet af Nina Bruun i 2021 - SAGA-højstolen leverer et tidløst og minimalistisk udtryk, der smukt integrerer sig i ethvert hjem.

SAGA-Højstolen er beregnet til børn op til 3 år, som kan sidde selv fra ca. 6 mdr. og maksimalt vejer 15 kg. Når T-krydset mellem benene fjernes, kan stolen benyttes af større børn op til 6-7-års alderen afhængigt af barnets benlængde.

Denne smukt forarbejdede højstol er lavet af FSC®-certificeret røget egetræ på europæiske fabrikker og efterbehandlet med en ugiftig mat lak for nem rengøring. Med en vægt på kun 4,7 kg er den let at flytte rundt på, både for børn og voksne.

Højstolen i røget egetræ vil have en unik årestruktur, knaster og overfladebehandling, hvilket tilføjer charme og bør betragtes som unika.

Med det aftagelige T-kryds og justerbare fodstøtte kan stolen vokse med barnet. Der medfølger messingplader til indgravering af barnets navn, hvilket giver en smuk måde at videreføre stolens historie til kommende generationer. En fantastisk dåbsgaveidé, der kan gå i arv i generationer.

SAGA-højstolen opfylder alle europæiske sikkerhedskrav og er testet og godkendt efter den europæiske standard EN14988:2017+A1:2020.

 

Materiale: FSC®-certificeret Europæisk eg

Finish: Eg med røget bejdse og mat lak

Måler: B51 x D52 x H80 x SH55 cm

Vi anbefaler at møblerne rengøres med en hårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrappe rengøringsmidler med ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakken og blotte træet.

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ: