Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Silkedyne voksen Mulberry Peace Silk 140x200

EAN: 5713806003759
2.999,95 DKK

på lager

Leveringstid
2-3 hverdage

Eksklusiv voksen dyne med bæredygtigt Mulberry Peace Silk og vår af 100% certificeret økologisk bomuld.

Silke er meget åndbart, varmeregulerende og flytter fugt væk. Disse egenskaber gør silkedynen perfekt til helårsdyne, der er dejlig på selv de varmeste sommer aftener og koldeste vinternætter.

Dynen er allergi- og astmavenlig, da silkefiberen indeholder et protein, der er modstandsdygtigt overfor skimmelsvamp og husstøvmider. Dynen sikrer et sundt sovemiljø.

Cocoon silkedynen er helt speciel og unik, fordi den er lavet af bæredygtigt Peace Silk.

Med denne dyne redder man 6.476 silkesommerfugle.

Måler: B140 x L200 cm.

Peace Silk
Peace Silk er den bæredygtige og humane produktion af Mulberry silke i forhold til de konventionelle produktionsmetoder.

Den konventionelle silkeproduktion dræber Mulberry laverne lige så snart de har spundet silke. Desuden er laverne blevet fodret med et væksthormon, inden de forpupper sig. Dette gøres for at udnytte så meget silke som muligt.

Peace Silk laves med jordens og dyrs velfærd i mente. Peace Silk er spundet af laver, som spiser økologiske morbærblade og ingen væksthormoner.

Når silken skal høstes, åbnes silkekokonen forsigtigt, hvorefter silkepupperne lægges mellem morbærbladene, indtil de bliver sommerfugle. Sommerfuglene fortsætter derfor deres naturlige livscyklus.

Peace Silk er bæredygtig, fordi silkeproduktionen bliver en økologisk cirkulær process. Produktionen er også mere human, da silkelarverne kan med den bæredygtige produktion fuldende deres livscyklus.

Med denne dyne redder man 6.476 silkesommerfugle.

Måler: B140 x L200 cm.


VI ANBEFALER OGSÅ: