Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Cocoon - Økologisk Kapok

Kapok er en fantastisk råvarer til dyner, puder og yoga-udstyr. Kapok er et naturprodukt med mange gode egenskaber. Det er let, luftigt og allergivenligt. Alle Cocoons kapok er økologisk.

Tilbud
Tilbud

Kapok er et fantastisk produkt til dig, der har det varmt og natten og mangler en mere sval dyne. Kapok er også et af de bedste valg til baby, da de har svært ved at styre deres egen kropstemperatur, og kapokken gør det for dem.

Kapok er en silkeblød fiber fra kapoktræet Ceiba pentranda. Fiberen er cellulosebaseret og danner mange små hulrum til luft, der isolerer godt. De mange små hulrum gør også kapokken åndbar og varmeregulerende.

Fibrene har et naturligt lag voks, så fiberne er vandafvisende. I stedet for at optage sved og vand, vil kapokken transportere fugten væk og madras, dyne og pude vil forblive tør hele natten.

Kapok behanldes hverken med pesticider, sprøjtemidler eller bæegemidler under plantning og produktion. Fiberen er naturligt vandafvisende, antibakteriel og allergivenlig.

Fiberne indeholder et stof, der virker antibakterielt og husstøvsmider kan ikke leve i fiberen. Kapok er derfor velegnet til allergikere. Alle kapok dyner er betrukket med et vår af 100 % økologisk certificeret bomuld.