Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Ekoto Lastbil med anhænger

229,95 DKK
Lastbil med anhænger i træ

på lager

Leveringstid
Online ordre sendes igen fra den 3/8

Lastbil med aftagelig anhænger fra Ekoto miljøvenligt fremstillet i forskellige træsorter.

Det røde førerhus er lavet af padauk. Vinduer og lygter er lavet af ahorn. Køler og undervogn er af birkefinér.

Anhængerkrogen er af rustfrit stål og selve anhængeren er enten af valnød, kirsebær eller ahorn.

Hjulene er drejet af valnøddetræ og hjulakslerne er af rustfrit stål.

Mål: 210X46X62mm

Der bliver benyttet de omtalte træsorter, derfor kan træsorterne variere fra billedet. Denne bil der derfor et unika produkt!

Ekoto er dedikeret til design og produktion af økologisk, holdbart og sikkert legetøj. Både i formgivning og materialer er legetøjet udviklet med fokus på barnets sanser og sundhed. Ekoto bruger ikke maling men udnytter træsorternes egne nuancer. Overfladen er behandlet med shellak, som er et naturprodukt lavet af harpiks. Hjulakslerne er lavet af rustfrit stål. Læderet er vegetabilsk garvet og indeholder ikke krom. Gennem dedikeret og præcist arbejde stræber Ekoto efter at skabe legetøj, som stimulerer både børn og voksnes fantasi.

Designeren er en blanding mellem en moderne designer, inspireret af skandinavisk formgivning og en gammeldags trælegetøjsmager – Han mestrer hele processen selv. Fra ide over visuelt design til den egentlige produktion ved hjælp af de fineste principper for klassisk møbelsnedkeri. Han laver legetøj uden maling. I stedet bruger han nuancerne i de forskellige træsorter til at give legetøjet liv. Han ”fletter” træsorterne ved hjælp af de gamle håndværkstraditioner fra blandt andet møbelsnedkerfaget. Han bruger både lokale træsorter som kirsebær, birk, valnød og ahorn. Og til de kraftige røde farver bruger han padauk. 

Se både den fantastiske bilserie og dyreserie…

Dette produkt er CE mærket Denne vare er CE mærket


VI ANBEFALER OGSÅ:



POPULÆRE PRODUKTER: