Find butik
Fri fragt ved køb over DKK 499
Prisgaranti
Kundeservice
Find en gave
Kundeklub

Gyngehesten fra Hindevadgaard

3.595,00 DKK
Gyngehest i træ fra Hindevadgaard dansk design

på lager

Leveringstid
Forventet leveringstid er 2-5 hverdage

Gyngehesten er en gave for livet!

Et ergonomisk og børnevenlig børnemøbel, der udvikler motorik og balanceevne. Smukt forarbejdet i lakeret bøgetræ, hynde betrukket med beige microfiberstof by Gabriel.

Håndtaget kan nemt flyttes mellem 3 forskellige positioner, da det er fastgjort i flytbare messingbeslag. Dermed kan Gyngehesten vokse med barnet og bruges af børn fra omkring 6 mdr. 6 år.

Gyngehesten har form som en pony, barnet genkender fra naturen. Den er et kvalitetsprodukt i fornemt håndværk med gennemførte detaljer og uden kompromisløsninger. Hynden er fremstillet i blødt skum og polstret med det slidstærke mikrofiberstof af alcantartypen, Comfort fra Gabriel. Stoffet er smudsafvisende, let at rengøre og fri for tungmetaller.

En gyngehest er et velkendt legetøj, som udfordrer og stimulerer børns sanser og evner. Gyngehesten er i kraft af det indvendige sæde med trygge sider og tilhørende sikkerhedsstrop velegnet til selv de helt små, som endnu ikke kan gå. Gyngehesten er således velegnet til at udvikle børns motorik og balanceevne allerede fra 6 måneders alderen. Den er samtidig et fint alternativ til både kravlegård og skråstole.

Gyngehesten er desuden godkendt af Hjælpemiddelinstituttet til handicappede børn. Der er mulighed for at flere børn kan deltage i legen samtidigt, da der bag sædet på Gyngehesten er plads til et stående barn

Måler: L95 x H52 x B35 cm. Alder: 6 mdr+

Leveringstid 4-5 hverdage.


POPULÆRE PRODUKTER: